3
Reageer op dit artikel

avatar
Anoniem
Gast
Anoniem

Wat moedig van je dat je jou verhaal wilt delen Jessica! Wat een worstelingen moeten er in je omgaan.. Lastig hé als je je onbegrepen voelt in je psychische zorgen… Je kan je zo eenzaam en uitzichtloos voelen. Een zwangerschap en/of bevalling is echt niet altijd ‘de roze wolk’. Ik wil je heel veel kracht en sterkte wensen voor je verdere herstel. En vooral Gods nabijheid op je verdere levenspad!

Ma Annet
Gast
Ma Annet

Beste Jessica, In de eerste plaats wil ik je heel veel sterkte wensen. Ontzettend moedig dat je dit met ons deelt terwijl je het nog heel moeilijk hebt. Toen onze dochter in een depressie zat. Vertelde we om ons heen, net als jij, dat ze heel ziek was. Vergelijk het met een ziekte als kanker en ze doodziek is, en dat het elke dag weer een wonder is dat ze nog leeft. Toen werden we beter begrepen en zagen ze de ernst er van in. We hopen dat je kracht van God krijgt om verder te gaan. Om verder te… Lees verder »

Annebeth Schild- de Jong
Gast
Annebeth Schild- de Jong

He Jessica!

Wat bijzonder om je verhaal te lezen. Ik ken je vanuit het Hoornbeeck als een vrolijke , vooral optimistische meid. Wat intens dat dat zo kan veranderen! Ik bid dat God jullie zegent zodat je de kracht krijgt om jezelf weer terug te vinden!
Lieve groetjes,
Annebeth